Steunpilaren Blok EVC

Veel mensen dragen Blok EVC een warm hart toe. Dat laten ze zien door hun steun, op de tribune, maar soms ook in de vorm van een (kleine) financiële bijdrage. Natuurlijk heeft Blok EVC een heel aantal zeer gewaardeerde sponsoren die het mede mogelijk maken dat de vereniging financieel gezond blijft. Zo nu en dan is er behoefte aan iets extra’s: denk bijvoorbeeld aan een bijdrage voor een activiteit voor de jeugd of extra kosten voor spelmaterialen.

Voor al die zaken die niet uit het jaarlijkse budget van de vereniging betaald kunnen worden is het Steunpilaren Fonds in het leven geroepen. Aan dat fonds dragen zowel lokale bedrijven als ook privé-personen bij. Denk bijvoorbeeld aan oud spelers die de vereniging nog in hun hart hebben.

De bijdrage kan éénmalig of jaarlijks zijn. Het fonds wordt beheerd door een kleine commissie van wijze (en grijze) mannen, onder leiding van Piet Rosenbrand. Bij hem worden aanvragen voor financiële ondersteuning ingediend. De wijze mannen beslissen vervolgens.

Wilt u ook – eenmalig of jaarlijks – bijdragen aan dit fonds? Dat zou heel fijn zijn. Een mailtje aan riabroekhuis@gmail.com volstaat. De rest wordt dan geregeld, inclusief een factuur als dat voor u handig is. Iedere bijdrage is welkom.

 

Wilt u zich aanmelden als lid van Blok EVC Steunpilaren? Alvast bedankt! Stuur een mail naar communicatie@blok-evc.nl en vermeld hierin het volgende:

Eenmalige bijdrage:  € 100 / € 50 / € 25