Menu
Home » Recreanten

Recreanten

Bij Blok EVC gaat volleyballen niet alleen om resultaat. Naast competitieteams biedt onze vereniging ook verschillende recreantengroepen. Niet dat deze groepen niet fanatiek volleyballen, maar hier staan het spelletje en de gezelligheid rondom het volleyballen toch meer centraal dan bij de competitieteams.

Op een recreantenavond wordt gestart met een warming-up, waarna de volleybaltechniek wordt bijgeschaafd door middel van enkele oefeningen. Op het tweede deel van de avond worden vervolgens partijtjes gespeeld.

Wil je dus eens kijken wat volleyballen inhoudt, of wil je wel actief volleyballen maar dan zonder de verplichtingen van een competitie, kom dan eens kijken of de recreantengroepen iets voor jou zijn.

Training recreantengroepen Blok EVC

Sportcentrum De Koekoek (Koekoeksweg 24)
In ons thuishonk trainen op maandag twee groepen van 19.30 uur tot 21.00 uur en op dinsdag twee groepen van 20.00 uur tot 21.30 uur.

 

Recreantencompetitie
Naast partijtjes tegen je eigen groepsleden bestaat ook de mogelijkheid om eens tegen andere recreantenteams te spelen. Elk voorjaar organiseert de evenementencommissie van Blok EVC het (Van Essen De Wilde Automotive) Buurt- en Bedrijfsvolleybaltoernooi, waaraan verschillende recreantenteams uit de omgeving meedoen. In Sportcentrum De Wieken wordt dan op de dinsdagavonden een toernooischema afgelopen. Op de finaleavond wordt gestreden om de bekers en aansluitend wordt op de feestavond het toernooi gezellig afgesloten.

In Epe draait al sinds jaren op de donderdagen de zgn. trimcompetitie; ook wel de ‘wilde competitie’ genoemd. Verschillende recreantengroepen, waaronder de aan Blok EVC gelieerde groepen hieronder, nemen hieraan deel.

  • Sterrenblok
  • SVA

Voor meer informatie over deze competitie en programma, standen en uitslagen, zie de website van Ormi Epe.


Agenda