Recreanten

Bij Blok EVC gaat volleyballen niet alleen om resultaat. Naast competitieteams biedt onze vereniging ook verschillende recreantengroepen. Niet dat deze groepen niet fanatiek volleyballen, maar hier staan het spelletje en de gezelligheid rondom het volleyballen toch meer centraal. Op een recreantenavond wordt gestart met een warming-up, waarna de volleybaltechniek wordt bijgeschaafd door middel van enkele oefeningen. Daarna worden partijtjes gespeeld. Wil je dus eens kijken wat volleyballen inhoudt, of wil je wel actief volleyballen maar dan zonder de verplichtingen van een competitie? Kom dan eens kijken of de recreantengroepen iets voor jou zijn. Je bent van harte welkom om vrijblijvend 1 of meerdere trainingen mee te doen.

Training recreantengroepen Blok EVC

Sportcentrum De Koekoek

Maandagavond twee groepen van 19.30 uur tot 21.00 uur

Dinsdagavond (oud competitie spelers) een groep van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Neem voordat je komt even contact op met Ingrid Vonk via ivonk01@hetnet.nl of 06-18078202

Recreantencompetitie

Naast partijtjes tegen je eigen groepsleden bestaat ook de mogelijkheid om eens tegen andere recreantenteams te spelen. Elk voorjaar organiseert de evenementencommissie van Blok EVC het Buurt- en Bedrijfsvolleybaltoernooi, waaraan verschillende recreantenteams uit de omgeving meedoen. In Sportcentrum De Wieken wordt dan op de dinsdagavonden een toernooi gespeeld. Op de finaleavond wordt gestreden om de bekers en aansluitend wordt op de feestavond het toernooi gezellig afgesloten.

In Epe draait al sinds jaren op de donderdagen de zgn. trimcompetitie; ook wel de ‘wilde competitie’ genoemd. Verschillende recreantengroepen, waaronder de aan Blok EVC gelieerde groepen Sterrenblok en Team Vramac, nemen hieraan deel.

Voor meer informatie over deze competitie en programma, standen en uitslagen, zie de website van de Trimcompetitie.