Over Blok EVC

In 1985 is Volleybalvereniging Blok EVC ontstaan uit een fusie tussen de volleybalverenigingen Jump uit Vaasen en SVA uit Emst. De fusie leverde een vereniging op met ruim 20 seniorenteams en een stuk of 8 jeugdteams. Recreanten waren in die tijd een nog (bijna) onbekend fenomeen. Met veel tamtam en in de clubkleuren rood/wit ging Blok EVC dat seizoen van start met als thuisbasis de Koekoek. Zowel het dames 1-team als het heren 1-team speelden in de jaren sindsdien afwisselend in de promotieklasse of de eerste klasse van de regio.
In de afgelopen jaren is het aantal senioren wedstrijdspelers, gelijk aan de landelijke trend, afgenomen. Maar met heren- en damesteams, verschillende jeugdteams met jongens en meiden en een grote groep minispelers is de vereniging zeer actief! Ook kenmerkt de vereniging zich door een grote groep recreanten. Deze verschuiving van competitie naar volleyballen ‘zonder verdere verplichtingen’ is niet uniek voor Blok EVC, maar is overal in Nederland in de georganiseerde clubsporten zichtbaar.
Blok EVC biedt voor alle doelgroepen “volleybal op maat”. Zowel voor leden waar prestatie voorop staat als voor leden die puur voor de gezelligheid sporten. Door het organiseren van gezamenlijke evenementen wordt de samenhang tussen beide doelgroepen bevorderd en wordt de typische Blok-cultuur gekoesterd. Want volleybal bij Blok EVC moet sportief EN gezellig zijn!
Het bestuur van Volleybalvereniging Blok EVC bestaat uit een dagelijks bestuur, de ledenadministratie en de commissievoorzitters.
Details
Alle inschrijvingen van nieuwe leden, veranderingen van adres- en bankgegevens en opzeggingen komen binnen bij en worden verwerkt door de ledenadministratie.
Details
De Technische commissie is verantwoordelijk voor het volledige volleybaltechnische beleid binnen de vereniging en vormt daarmee de kern van Blok EVC.
Details
De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle jeugdactiviteiten binnen Blok EVC, waaronder natuurlijk het jaarlijks terugkerende jeugdkamp.
Details
De Communicatiecommissie is verantwoordelijk voor alle communicatie namens Blok EVC.
Details